HOGASEN BLOGI
Ruokavalio Juoksu Voimaharjoittelu Kamppailu Elämänhallinta Topi beagle Hogasen sekalaiset

Täysjyväriisinuudeli ja tofupalat

Päivän kokkailu: Marinoituja tofupaloja ja täysjyväriisinuudelia paistinpannulla. Lisukkeena salaatti ja mausteena sokeritonta ketsuppia. Tää annos on oikeastaan ihan meikäläisen päivittäismättöä. Valmistukseen menee aikaa noin kymmenen minuuttia. Annoksen hinta noin 2 € | energiaa: 400 kcal | proteiinia: 18 g.
SoFine: Tofu á la Minute – Teriyaki 180 g
Tuote löytyy ainakin Prismasta hintaan 1,69 €.
MAMA: Täysjyväriisinuudeli – gluteiiniton 225 g
Tuote Prismassa 2,19 €.
Valmistus: Kuumalle paistinpannulle ruokalusikallinen oliiviöljyä ja tofupalat (puolet pakkauksesta eli 90 grammaa) noin neljäksi minuutiksi. Nuudelit 2 minuuttia kiehuvassa vedessä ja sitten pannulle tofupalojen sekaan vielä muutamaksi minuutiksi. Jos haluaa annokseen lisää proteiinia niin ei muuta kuin raejuustopurkille tms.

Kevyt lounas parilla eurolla

Hyvää perusmättöä laihduttajalle

Teriyaki maustetut tofupalat ei mun mielestä lisämausteita kaivannut. Täysjyväriisinuudeli tulee nopeasti ja sopii hyvin salaatteihin ja melkein mihin vaan. Kun nuudelit valmistuu muutamassa minuutissa on se hyvä tapa lisätä hiilareita esim. salaattiin ja sen ympärille on helppo rakennella erilaisia välipaloja. Mulla on näitä kaapit täynnä =) Tällä kertaa nuudelit tofupalojen kanssa sokerittomalla ketsupilla maustettuna. Annoksen hiilari/protskupitoisuutta voi helposti säätää lisukkeilla. Kannattaa ehdottomasti kokeilla riisinuudelia vaikka vaihtoehdoksi perusriisille tai vehnäpastalle.

Hyvä ja nopea hiilarin lähde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *